Nieuws

24 juli 2024

Maak kennis met het Poetszorg team!

Bij Poetszorg staan onze medewerkers centraal. Zij zorgen niet alleen voor het schoonmaken maar brengen ook een lach op het gezicht van onze klanten!

Lezen

16 juli 2024

Waarom zijn teamuitjes zo belangrijk?

Bij Poetszorg vinden wij teamuitjes ontzettend belangrijk. Zo leren onze medewerkers elkaar kennen en kunnen zij verhalen met elkaar uitwisselen.

Lezen

02 juli 2024

Het belang van signaleren

Signaleren door een huishoudelijke hulp bij een cliënt is ontzettend belangrijk. Er zijn diverse signalen van eenzaamheid, dit kunnen lichamelijke, psychische, sociale en/of gedragsmatige signalen zijn.

Lezen

25 juni 2024

Van huishoudelijke hulp naar coördinator

Onze coördinator van Sint-Michielsgestel en Vught, Sabine, heeft een écht zorghart. Ze begon ooit als huishoudelijke hulp en is ondertussen coördinator van super leuke teams. Het is helemaal haar ding!

Lezen

18 juni 2024

Gratis milieuvriendelijke poetsmiddelen

Bij Poetszorg werken onze medewerkers met onze eigen milieuvriendelijke en duurzame poetsmiddelen. Gratis voor de medewerker, cliënt én gemeente. 😉

Lezen

11 juni 2024

”Voor mij voelt dit niet als werk, dit is gewoon een hobby!”

Sommigen moeten er niet aan denken, maar anderen vinden het heerlijk! Veel mensen vallen in een gat wanneer ze stoppen met werken, Maja is hier één van. Daarom besloot ze om voor 24 uur per week te gaan werken als huishoudelijke hulp bij Poetszorg.

Lezen

Created by Wedentify.