Welkom bij Poetszorg in Deurne

Komt u uit de gemeente Deurne en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Deurne

Poetszorg Deurne

Sinds oktober 2015 kunnen de inwoners van de gemeente Deurne poetszorg van Poetszorg krijgen. Hier heeft Poetszorg ook de eerste stappen gezet in het poetsen met een praatje! Daar zijn alle inwoners van Deurne en omliggende dorpen en wijken als Liessel, Vlierden, Neerkant, Helenaveen, De Sint-Jozefparochie, Walsberg en de Zeilberg erg blij mee.

Uniek in Deurne
Zeg je Deurne, dan zeg je Parel van de Peel. Dat is de kracht van Deurne! Onze kracht is de inzet van onze eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen die de Koffiepoetsen van Poetszorg meenemen. Hiermee is Poetszorg uniek in Nederland, wij vinden goed gereedschap het halve werk! Daardoor realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat, waardoor er meer aandacht kan worden besteed aan het sociale aspect.

Een klik is het belangrijkste
Een goede band tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Dat is ook de reden dat Poetszorg werkt met een vaste Koffiepoets bij de klant, zodat de klant weet wie er komt en er een vertrouwensband ontstaat. De klant moet blij zijn als de poetshulp komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat!

Werken bij Poetszorg Deurne
Zo simpel mogelijk, geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Poetszorg is de poetsspecialist in Deurne en omstreken. Kom jij ons team versterken? Ons team is goed op elkaar ingespeeld, bereikbaar, doet wat ze beloofd en houdt de lijntjes graag zo kort mogelijk! Steeds meer mensen willen poetszorg van Poetszorg. Wij zijn altijd op zoek naar Koffiepoetsen met het hart op de juiste plaats.

Particuliere hulp Deurne

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Deurne

Wat medewerkers van ons vinden

Enkele reviews van medewerkers. Wie kan er immers beter over ons vertellen dan zij.

Created by Wedentify.