Welkom bij Poetszorg in Drimmelen

Komt u uit de gemeente Drimmelen en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Drimmelen

Poetzorg Drimmelen

Sinds 2017 kunnen de inwoners van de gemeente Drimmelen poetszorg van Poetszorg krijgen. Dit is niet alleen voor alle inwoners van Drimmelen, maar ook voor de omliggende dorpen Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden en Wagenberg. Daar is iedereen blij mee.

Uniek in de gemeente Drimmelen
De kracht van Poetszorg is dat onze Koffiepoetsen hun eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen mee nemen naar de klant. Goed gereedschap is immers het halve werk en hiermee is Poetszorg uniek in Nederland! Door de inzet van onze eigen poetsmiddelen realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat, waardoor er ook tijd besteed kan worden aan het sociale aspect.

De juiste klik
Een klik tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant. Op deze manier weet de klant wie er komt en ontstaat er een vertrouwensband. De medewerker moet graag bij de klant willen werken en de klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt. Werken met een smile!

Focus op huishoudelijke ondersteuning
Geen poespas, bureaucratie, maar graag zo simpel mogelijk! Dat vindt Poetszorg belangrijk. Drimmelen heeft de grootste uitgegraven jachthaven van Europa te bieden, maar daarnaast hebben wij als poetsspecialist óók veel te bieden! Je werkt in een fijn team bij een organisatie die goed op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is, doet wat ze beloofd en de lijntjes kort houdt. Steeds meer mensen willen poetszorg van Poetszorg. Ga jij deze mensen helpen? En word je onze nieuwe Koffiepoets in Drimmelen?

Particuliere hulp Drimmelen

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Drimmelen

Medewerkers aan het woord

Onze medewerkers zijn het uithangbord van de organisatie. Wie kan er nu beter over ons vertellen dan zij.

Huishoudelijke hulp worden in Drimmelen

Huishoudelijke ondersteuning bieden in Drimmelen? Wij komen graag met je in contact.

Created by Wedentify.