Welkom bij Poetszorg in Zundert

Komt u uit de gemeente Zundert en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Zundert

Poetszorg Zundert

Sinds 2020 kunnen de inwoners van de gemeente Zundert poetszorg van Poetszorg krijgen. Daar zijn alle inwoners van Zundert, maar ook de omliggende dorpen zoals Rijsbergen, Wernhout, Klein-Zundert en Achtmaal blij mee.

Uniek in Zundert
Eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen inzetten, dat is de kracht van Poetszorg! De Koffiepoetsen nemen deze poetsmiddelen mee naar de klant. Goed gereedschap is immers het halve werk en hiermee is Poetszorg uniek in Nederland! Door de inzet van onze eigen poetsmiddelen realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat, waardoor er ook tijd besteed kan worden aan het sociale aspect.

Een klik is het belangrijkste
Een klik tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant. Op deze manier weet de klant wie er komt en ontstaat er een vertrouwensband. De medewerker moet graag bij de klant willen werken en de klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt. Werken met een smile!

Focus op huishoudelijke ondersteuning
Geen poespas, bureaucratie, maar graag zo simpel mogelijk! Dat vindt Poetszorg belangrijk. Zundert is landelijk bekend door de geweldige bloemencorso’s maar wij als poetsspecialist hebben ook iets geweldigs te bieden!

Werken bij Poetszorg
Poetszorg is een fijne organisatie die goed op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is, doet wat ze beloofd en de lijntjes kort houdt. Steeds meer mensen willen poetszorg van Poetszorg. Ga jij deze mensen helpen? En word je onze nieuwe Koffiepoets in Zundert?

Particuliere hulp Zundert

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Zundert

Wat medewerkers van ons vinden

Enkele reviews van medewerkers. Wie kan er immers beter over ons vertellen dan zij.

Huishoudelijke hulp worden in Zundert

Benieuwd of wij vacatures hebben in Zundert? Bekijk dan zeker even onze vacature pagina.

Vacatures Poetszorg

Created by Wedentify.