Welkom bij Poetszorg in Nijmegen

Komt u uit de gemeente Nijmegen en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Nijmegen

Poetszorg Nijmegen

Sinds 2021 kunnen de inwoners van de gemeente Nijmegen poetszorg van Poetszorg krijgen. Daar zijn alle inwoners van Nijmegen en Lent erg blij mee.

Uniek in Nijmegen
De geheime kracht van Poetszorg zit in de eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen. Deze nemen de Koffiepoetsen van Poetszorg mee naar de klant. Hiermee is Poetszorg uniek in Nederland. Door onze eigen poetsmiddelen behalen wij het beste resultaat en zijn we er met aandacht voor de klant.

Een klik is het belangrijkste
Een goede band tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg enorm belangrijk. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant, op deze manier weet de klant wie er komt en ontstaat er een vertrouwensband. De klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat.

Focus op huishoudelijke ondersteuning
Zo simpel mogelijk, dat vinden wij belangrijk. Geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Wij zijn dé poetsspecialist in Nijmegen. Wil jij ook werken in een fijn team bij een organisatie die de lijntjes kort houdt, op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is én doet wat ze beloofd? Wil jij werken in de oudste stad van Nederland, een levendige universiteitsstad met een grote studentenpopulatie, tevens beroemd om zijn Vierdaagse?  Steeds meer mensen willen immers poetszorg van Poetszorg. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar Koffiepoetsen, een echt mensenmens.

Particuliere hulp Nijmegen

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Nijmegen

Wat medewerkers van ons vinden

Solliciteren bij Poetszorg Nijmegen

Benieuwd of wij vacatures hebben in Nijmegen? Bekijk dan zeker even onze vacature pagina.

Created by Wedentify.