Overstappen naar Poetszorg

Als u niet tevreden bent over uw huidige zorgaanbieder dan kunt u overstappen naar Poetszorg. U bent namelijk vrij in het kiezen van de zorgorganisatie die het beste bij u past. Wij heten u van harte welkom. Uw vaste hulp behouden? Stap dan samen over.

Poetsen met een praatje

Stap 1 – Bel Poetszorg

Bel met Poetszorg, telefoonnummer 085-0761100. Wij vertellen u precies hoe het werkt en geven antwoord op  al uw vragen.

Bel Poetszorg

Huishoudelijke hulp via Poetszorg

Stap 2 – Bel uw gemeente

Bel naar uw gemeente en zeg dat u wilt overstappen naar Poetszorg, poetsen met een praatje.

De gemeente beëindigt de opdrachtverstrekking bij uw huidige aanbieder en meldt u aan bij Poetszorg, poetsen met een praatje. U hoeft zelf niets te doen. Zodra wij de aanmelding van de gemeente binnen hebben, melden wij ons weer en komen we op bezoek om alles in te regelen. Wij kijken ernaar uit om u te voorzien van een poetshulp waarmee het klikt. De huishoudelijke hulp van Poetszorg neemt eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen mee voor het beste resultaat! Alles wordt dan ‘natuurlijk schoon(er)’.

Vind je gemeente

Tip: Stap samen over met uw huishoudelijke hulp

Wilt u overstappen, maar kunt u uw fijne, vaste hulp niet missen? Stap dan samen over.

Andersom kan natuurlijk ook. De huishoudelijke hulp kan het initiatief nemen en overstappen naar Poetszorg.
Zo gemakkelijk… Iedereen blij.

Goed om te weten

Kan ik de gewerkte uren inzien?

Uw hulp registreert na het werken de uren in de Poetszorgmap die u heeft gekregen tijdens de intake. Hier kunt u precies zien wanneer en hoelang er gewerkt is.
Aftekenlijst vol? Vraag een nieuwe aan of download deze direct door hier te klikken.

Is Poetszorg gecertificeerd?

Poetszorg, poetsen met een praatje is ISO 9001 gecertificeerd. In de praktijk betekent dit dat continue kwaliteitsverbetering onderdeel is van onze dagdagelijkse dienstverlening. De certificering is een signaal dat Poetszorg ‘in control’ is en wil blijven. Dat Poetszorg doet wat ze beloofd. Kwaliteitsdenken is bij Poetszorg dan ook geen losstaand project maar een integrale manier van denken en doen om verbeteringen te bewerkstelligen die klanten en medewerkers ten goede komen.

Poetszorg - Certificering ISO9001ISO9001 - Poetszorg

Wie is het gezicht achter Poetszorg?

Mijn naam is Marjo van Bussel. Sinds 2014 ben ik consulente van milieuvriendelijke poetsmiddelen. Dit houdt in dat ik demo’s geef bij mensen thuis om te laten zien hoe deze poetsmiddelen werken. Ik ben getrouwd met Wil van Bussel en moeder van vier kinderen: twee zonen en twee dochters. Inmiddels werken onze kinderen in mijn bedrijf ‘Poetszorg’ dat sinds 2015 bestaat. We zijn dus een echt familiebedrijf, en *wauw* wat ben ik hier dankbaar voor!

Familie van Bussel Poetszorg
Miloe, Wil sr., Marjo, Wil, Lizzy, Dennis

Wat maakt Poetszorg anders dan andere thuiszorg aanbieders?

Poetszorg is poetsspecialist. Veel van onze collega aanbieders bieden ook andere hulpdiensten zoals verzorging/verpleging. Onze focus ligt bij huishoudelijke ondersteuning. Wij willen het verschil maken. Iedere hulp die bij ons komt werken krijgt dan ook een poetstas met de beste poets- en hulpmiddelen waarmee ze ook daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Al deze middelen zijn natuurlijk milieuvriendelijk. Niet voor niets hebben wij de slogan Natuurlijk schoon.

Poetsen met een praatje, wat houdt dat in?

Vanwaar onze slogan ‘poetsen met een praatje’? Simpel: omdat wij met ‘zachte hand’ poetsen, gaat de energie niet in het poetsen zitten. De vezels in onze poetsdoekjes bestaan namelijk uit rietjes die het vuil van de tafel, kastjes, deuren, etc. zuigen. Hierdoor kunnen onze ‘koffiepoetsen’ gemakkelijk een praatje maken tijdens het poetsen. Ideaal toch? En nog gezellig ook!

Wanneer is Poetszorg opgericht?

Poetszorg, poetsen met een praatje is opgericht in oktober 2015 in de Peelgemeenten. Met als doel verandering teweeg te brengen in de thuiszorg huishoudelijke ondersteuning.

Waar ga ik werken?

Als huishoudelijke hulp van Poetszorg werk je dicht bij huis. Jij bepaalt of je een adres aanneemt of niet.

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Als huishoudelijke hulp zorg je voor een schoon en leefbaar huis. Je neemt de zware huishoudelijke taken over van de klant die niet meer in staat is om dit zelfstandig te doen. Denk hierbij aan de schoonmaak van de woonkamer, keuken en badkamer.

  • Jij bent het vertrouwde gezicht, een maatje.
  • Een luisterend oor, dit is in veel gevallen net zo belangrijk als een schoon en leefbaar huis.
  • Een zelfstandige baan waarbij jij een band opbouwt met de klant.
  • Je betrekt de klanten bij het huishouden waar mogelijk. Dit kan gemakkelijk met onze natuurlijk vriendelijke schoonmaak- en hulpmiddelen.
  • Je handelt uit voorzorg. Verandert er iets in de leefsituatie van de klant? Schakel dan met je coördinator.

Medewerkers aan het woord

Onze medewerkers zijn het uithangbord van de organisatie. Wie kan er nu beter over ons vertellen dan zij.

Hulp nodig bij het overstappen?

Neem contact met ons op en wij begeleiden u met het aanvragen. Wij regelen het voor u.

Direct contact opnemen

Created by Wedentify.