Welkom bij Poetszorg in Halderberge

Komt u uit de gemeente Halderberge en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Halderberge

Poetszorg Halderberge

Sinds 2020 kunnen de inwoners van de gemeente Halderberge poetszorg van Poetszorg krijgen. Hier heeft Poetszorg ook de eerste stappen gezet in het poetsen met een praatje! Daar zijn alle inwoners van Halderberge en omliggende dorpen Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Bosschenhoofd en Stampersgat erg blij mee.

Uniek in Halderberge
Onze kracht is de inzet van onze eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen die de Koffiepoetsen van Poetszorg meenemen naar de klant. Hiermee is Poetszorg uniek in Nederland, wij vinden goed gereedschap het halve werk! Daardoor realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat, waardoor er meer aandacht kan worden besteed aan het sociale aspect.

Gouden match
Een goede band tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Dat is ook de reden dat Poetszorg werkt met een vaste Koffiepoets bij de klant, zodat de klant weet wie er komt en er een vertrouwensband ontstaat. De klant moet blij zijn als de poetshulp komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat!

Focus op huishoudelijke ondersteuning
Zo simpel mogelijk, geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Poetszorg is de poetsspecialist in Halderberge en omstreken. Kom jij ons team versterken? Ons team is goed op elkaar ingespeeld, bereikbaar, doet wat ze beloofd en houdt de lijntjes graag zo kort mogelijk!

Particuliere hulp Halderberge

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Halderberge

Lees wat onze medewerkers van ons vinden

Wie kan er nu beter vertellen hoe wij werken dan onze toppers die elke dag klaar staan voor onze klanten

Solliciteren bij Poetszorg Halderberge

Huishoudelijke ondersteuning bieden in Halderberge? Wij komen graag met je in contact.

Created by Wedentify.