Welkom bij Poetszorg in Bergen op Zoom

Komt u uit de gemeente Bergen op Zoom en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Bergen op Zoom

Poetszorg Bergen op Zoom

Sinds 2019 kunnen de inwoners van de gemeente Bergen op Zoom poetszorg van Poetszorg krijgen. Daar zijn alle inwoners van Bergen op Zoom maar ook de inwoners van de omliggende dorpen Halsteren en Lepelstraat blij mee.

Uniek in de gemeente Bergen op Zoom
Door de inzet van eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen die de koffiepoetsen van Poetszorg meenemen is Poetszorg uniek in Nederland. Goed gereedschap is immers het halve werk. Hiermee realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat, waardoor er meer aandacht kan worden besteed aan het sociale aspect.

De juiste klik
Een klik tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Daarom werkt Poetszorg met een vaste koffiepoets bij de klant, zodat de klant weet wie er komt en er een vertrouwensband ontstaat. De klant moet blij zijn als de poetshulp komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat.

Alleen maar huishoudelijke ondersteuning
Poetszorg houdt het graag zo simpel mogelijk. Geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Bergen op Zoom is één van de oudste steden van Nederland met knusse smalle straatjes en oude pleintjes en Poetszorg is dé poetsspecialist in Bergen op Zoom.

Werken als huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom
Wil jij ook werken in een fijn team bij een organisatie die goed op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is, doet wat ze beloofd en de lijntjes kort houdt? Schrijf je dan snel in. Steeds meer mensen willen immers poetszorg van Poetszorg. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar koffiepoetsen met het hart op de juiste plaats.

Particuliere hulp Bergen op Zoom

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Bergen op Zoom

Medewerkers aan het woord

Enkele reviews van medewerkers. Wie kan er immers beter over ons vertellen dan zij.

Huishoudelijke hulp worden in Bergen op Zoom

Huishoudelijke ondersteuning bieden in Bergen op Zoom? Wij komen graag met je in contact.

Created by Wedentify.