Welkom bij Poetszorg in Altena

Komt u uit de gemeente Altena en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Altena

Poetszorg Altena

Sinds 2017 kunnen de inwoners van de gemeente Altena poetszorg van Poetszorg krijgen. Alle inwoners van de volgende plaatsen zijn daar blij mee: Werkendam, Nieuwendijk, Hank, Dussen, Woudrichem, Almkerk, Andel, Fijnaart, Babyloniƫnbroek, Drongelen, Eethen, Genderen, Giessen, Meeuwen, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Veen, Waardhuizen en Wijk en Aalburg!

Uniek in de gemeente Altena
Eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen inzetten, dat is de kracht van Poetszorg! De Koffiepoetsen nemen deze poetsmiddelen mee naar de klant. Goed gereedschap is immers het halve werk en hiermee is Poetszorg uniek in Nederland! Door de inzet van onze eigen poetsmiddelen realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat, waardoor er ook tijd besteed kan worden aan het sociale aspect.

Gouden match
Een klik tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant. Op deze manier weet de klant wie er komt en ontstaat er een vertrouwensband. De medewerker moet graag bij de klant willen werken en de klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt. Werken met een smile noemen we dat!

Focus op huishoudelijke ondersteuning
Geen poespas, bureaucratie, maar graag zo simpel mogelijk! Dat vindt Poetszorg belangrijk. Poetszorg is een fijne organisatie die goed op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is, doet wat ze beloofd, en de lijntjes kort houdt. Daarom willen steeds meer mensen poetszorg van Poetszorg!

Particuliere hulp Altena

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Altena

Medewerkers aan het woord

Onze medewerkers zijn het uithangbord van de organisatie. Wie kan er nu beter over ons vertellen dan zij.

Created by Wedentify.