Welkom bij Poetszorg in Waalwijk

Komt u uit de gemeente Waalwijk en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Waalwijk

Poetszorg Waalwijk

Sinds 2022 kunnen de inwoners van de gemeente Waalwijk poetszorg van Poetszorg krijgen. Daar zijn alle inwoners van Waalwijk, maar ook de omliggende plaatsen zoals Sprang-Capelle, Waspik en Waspik-Boven heel blij mee.

Uniek in Waalwijk
De kracht van Poetszorg is: eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen inzetten! De Koffiepoetsen nemen deze poetsmiddelen mee naar de klant. Goed gereedschap is immers het halve werk en hiermee is Poetszorg uniek in Nederland! Door de inzet van onze eigen poetsmiddelen realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat, waardoor er ook tijd besteed kan worden aan het sociale aspect.

Een klik is het belangrijkste
Een klik tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant. Op deze manier weet de klant wie er komt en ontstaat er een vertrouwensband. De medewerker moet graag bij de klant willen werken en de klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt. Een win-win situatie dus werken met een smile!

Focus op huishoudelijke ondersteuning
Geen poespas, bureaucratie, maar graag zo simpel mogelijk! Dat vindt Poetszorg belangrijk. Je werkt in een fijn team bij een organisatie die goed op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is, doet wat ze beloofd en de lijntjes kort houdt. Steeds meer mensen willen poetszorg van Poetszorg. Ga jij deze mensen helpen? En word je onze nieuwe Koffiepoets in de gemeente Waalwijk?

 

Particuliere hulp Waalwijk

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Waalwijk

Wat medewerkers van ons vinden

Enkele reviews van medewerkers. Wie kan er immers beter over ons vertellen dan zij.

Solliciteren bij Poetszorg Waalwijk

Benieuwd of wij vacatures hebben in Waalwijk? Bekijk dan zeker even onze vacature pagina.

Created by Wedentify.