Welkom bij Poetszorg in Laarbeek

Komt u uit de gemeente Laarbeek en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Laarbeek

Poetszorg Laarbeek

De inwoners van de gemeente Laarbeek kunnen sinds 2015 poetszorg van Poetszorg krijgen. Daar zijn naast alle inwoners van Laarbeek óók de inwoners van Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout blij mee, want ook zij maken eveneens deel uit van de gemeente Laarbeek!

Uniek in Laarbeek
De kracht van Poetzorg zit in de inzet van de eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen die de Koffiepoetsen van Poetszorg meenemen. Poetszorg is hiermee uniek in Nederland. Goed gereedschap is namelijk het halve werk en daardoor realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat. Op deze manier kan er meer aandacht besteed worden aan het sociale aspect.

Een klik is het belangrijkste
De juiste klik tussen de medewerker en de klant vindt Poetszorg enorm belangrijk. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant. De klant weet wie er iedere keer langskomt en er ontstaat een vertrouwensband. De klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat.

Focus op huishoudelijke ondersteuning
Poetszorg vindt het belangrijk om het zo simpel mogelijk te houden. Geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Poetszorg is de poetsspecialist in Laarbeek en de omliggende dorpen. Wil jij ook werken in één van deze plaatsen? En werk je graag in een fijn team bij een organisatie die goed op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is, doet wat ze beloofd en de lijntjes kort houdt? Schrijf je dan snel in! Er zijn steeds meer mensen die poetszorg willen van Poetszorg. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar Koffiepoetsen, echte mensen-mensen.

Particuliere hulp Laarbeek

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Laarbeek

Wat medewerkers van ons vinden

Enkele reviews van medewerkers. Wie kan er immers beter over ons vertellen dan zij.

Solliciteren bij Poetszorg in Laarbeek

Benieuwd of wij vacatures hebben in Laarbeek? Bekijk dan zeker even onze vacature pagina.

Created by Wedentify.