Welkom bij Poetszorg in Peel en Maas

Komt u uit de gemeente Peel en Maas en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Peel en Maas

Poetszorg Peel en Maas

De inwoners van de gemeente Peel en Maas kunnen sinds 2017 poetszorg van Poetszorg krijgen. Daar zijn, naast alle inwoners van Baarlo, óók de inwoners van Beringe, Egchel, Grashoek, Helden, Kessel, Kessel-Eik, Koningslust, Maasbree, Meijel en Panningen
want ook zij maken eveneens deel uit van de gemeente Peel en Maas!

Uniek in Peel en Maas
De kracht van Poetzorg zit in de inzet van de eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen die de Koffiepoetsen van Poetszorg meenemen. Poetszorg is hiermee uniek in Nederland. Goed gereedschap is namelijk het halve werk en daardoor realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat. Op deze manier kan er meer aandacht besteed worden aan het sociale aspect.

De juiste klik
De juiste klik tussen de medewerker en de klant vindt Poetszorg enorm belangrijk. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant. De klant weet wie er iedere keer langskomt en er ontstaat een vertrouwensband. De klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat.

Werken bij Poetszorg
Poetszorg vindt het belangrijk om het zo simpel mogelijk te houden. Geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Poetszorg is de poetsspecialist in de gemeente Peel en Maas. Wil jij ook werken in één van de plaatsen van deze mooie gemeente? En werk je graag in een fijn team bij een organisatie die goed op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is, doet wat ze beloofd en de lijntjes kort houdt? Schrijf je dan snel in! Er zijn steeds meer mensen die poetszorg willen van Poetszorg. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar Koffiepoetsen, echte mensen-mensen.

Particuliere hulp Peel en Maas

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Peel en Maas

Wat anderen van ons vinden

Beschrijving of toelichting

Created by Wedentify.