Welkom bij Poetszorg in Asten

Komt u uit de gemeente Asten en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Asten

Poetszorg Asten

Sinds 2015 kunnen de inwoners van de gemeente Asten poetszorg van Poetszorg krijgen. Hier heeft Poetszorg ook de eerste stappen gezet in het poetsen met een praatje! Daar zijn alle inwoners van Asten en omliggende dorpen Heusden en Ommel erg blij mee.

Uniek in Asten
Eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen inzetten, dat is de kracht van Poetszorg! Goed gereedschap is immers het halve werk en hiermee is Poetszorg uniek in Nederland! Door het gebruik van onze poetsmiddelen, kunnen wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat realiseren, waardoor er meer aandacht kan worden besteed aan het sociale aspect, zoals een kopje koffie en een goed gesprek.

Gouden match
Een goede band tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Dat is ook de reden dat Poetszorg werkt met een vaste Koffiepoets bij de klant, zodat de klant weet wie er komt en er een vertrouwensband ontstaat. De klant moet blij zijn als de poetshulp komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat!

Focus op huishoudelijke hulp
Zo simpel mogelijk, geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Poetszorg is de poetsspecialist in Deurne en omstreken. Ons team is goed op elkaar ingespeeld, bereikbaar, doet wat ze beloofd en houdt de lijntjes graag zo kort mogelijk. Daarom willen steeds meer mensen poetszorg van Poetszorg!

Particuliere hulp Asten

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Asten

Wat medewerkers van ons vinden

Enkele reviews van medewerkers. Wie kan er immers beter over ons vertellen dan zij.

Created by Wedentify.