Welkom bij Poetszorg in Bladel

Komt u uit de gemeente Bladel en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Bladel

Poetszorg Bladel

Sinds 2020 kunnen de inwoners van de gemeente Bladel poetszorg van Poetszorg krijgen. Daar zijn alle inwoners van Bladel maar ook de omliggende dorpen Casteren, Hapert, Hoogeloon en Netersel erg blij mee.

Uniek in de gemeente Bladel
Onze eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen dat is de geheime kracht van Poetszorg. Deze poetsmiddelen nemen de Koffiepoetsen van Poetszorg mee naar de klant. Hiermee is Poetszorg uniek in Nederland. Door onze eigen poetsmiddelen behalen wij het beste resultaat en zijn we er met aandacht voor de klant.

De juiste klik
Een goede band tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg enorm belangrijk. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant, op deze manier weet de klant wie er komt en ontstaat er een vertrouwensband. De klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat.

Alleen maar huishoudelijke ondersteuning
Zo simpel mogelijk, dat vinden wij belangrijk. Geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Wij zijn dé poetsspecialist in Bladel.

Werken als huishoudelijke hulp in Bladel
Wil jij ook werken in een fijn team bij een organisatie die de lijntjes kort houdt, op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is én doet wat ze beloofd? Schrijf je dan gauw in!

Particuliere hulp Bladel

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Bladel

Medewerkers aan het woord

Onze medewerkers zijn het uithangbord van de organisatie. Wie kan er nu beter over ons vertellen dan zij.

Huishoudelijke hulp worden in Bladel

Huishoudelijke ondersteuning bieden in Bladel? Wij komen graag met je in contact.

Created by Wedentify.