Welkom bij Poetszorg in Meierijstad

Komt u uit de gemeente Meierijstad en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Poetszorg Meierijstad

Vanaf 2024 is het voor de inwoners van de gemeente Meierijstad, inclusief haar sfeervolle dorpen Sint Oedenrode, Schijndel, Veghel, Erp, Boerdonk, Boskant, Eerde, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Wijbosch en Zijtaart, mogelijk om te genieten van de diensten van Poetszorg, poetsen met een praatje.

Uniek in Meierijstad
Wat Poetszorg in de gemeente Meierijstad onderscheidt, is onze bewuste keuze voor milieuvriendelijke poetsmiddelen. Poetszorg heeft als enige aanbieder in Meierijstad ervoor gekozen om deze consequent toe te passen. Hierdoor bieden we niet alleen een schoon huis, maar dragen we ook bij aan een duurzamere leefomgeving.

Verbinding door en voor de gemeenschap
Onze Koffiepoetsen staan klaar voor elke inwoner, of je nu in het levendige Veghel, het historische Schijndel of het pittoreske Olland woont. Bij Poetszorg staat de relatie tussen klant en Koffiepoets centraal. In elke plaats van Meierijstad zorgen we voor een vaste Koffiepoets, zodat onze klanten altijd een vertrouwd gezicht zien.

Experts in huishoudelijke zorg
Poetszorg streeft naar eenvoudige, effectieve en kwalitatieve huishoudelijke hulp. Als dé specialist in de gemeente Meierijstad bieden we huishoudelijke ondersteuning met een persoonlijke touch. Ben je gepassioneerd over het zorgen voor een schoon en gezellig huis en wil je deel uitmaken van een professioneel team dat de gemeenschap van Meierijstad door en door kent? Gezien de groeiende belangstelling in de gehele gemeente zijn we altijd op zoek naar toegewijde Koffiepoetsen die zich bij ons team willen voegen.

Particuliere hulp Meierijstad

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Wat medewerkers van ons vinden

Created by Wedentify.