Welkom bij Poetszorg in Boxtel

Komt u uit de gemeente Boxtel en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Boxtel

Poetszorg Boxtel

Sinds 2020 kunnen de inwoners van de gemeente Boxtel poetszorg van Poetszorg krijgen. Daar zijn alle inwoners van Boxtel, maar ook de omliggende dorpen zoals Liempde, Lennisheuvel en Esch blij mee.

Uniek in de gemeente Boxtel
Eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen inzetten, dat is de kracht van Poetszorg! De Koffiepoetsen nemen deze poetsmiddelen mee naar de klant. Goed gereedschap is immers het halve werk en hiermee is Poetszorg uniek in Nederland! Door de inzet van onze eigen poetsmiddelen realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat, waardoor er ook tijd besteed kan worden aan het sociale aspect wat wij ook erg belangrijk vinden!

De juiste klik
Een klik tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant. Op deze manier weet de klant wie er komt en ontstaat er een vertrouwensband. De medewerker moet graag bij de klant willen werken en de klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt. Werken met een smile!

Alleen maar huishoudelijke ondersteuning
Geen poespas, bureaucratie, maar graag zo simpel mogelijk! Dat vindt Poetszorg belangrijk. Boxtel heeft een rijke historie met prachtige gebouwen te bieden, maar daarnaast hebben wij als poetsspecialist óók veel te bieden! Je werkt in een fijn team bij een organisatie die goed op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is, doet wat ze beloofd en de lijntjes kort houdt. Steeds meer mensen willen poetszorg van Poetszorg. Ga jij deze mensen helpen? En word je onze nieuwe Koffiepoets in Boxtel?

Particuliere hulp Boxtel

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Boxtel

Medewerkers aan het woord

Onze medewerkers zijn het uithangbord van de organisatie. Wie kan er nu beter over ons vertellen dan zij.

Huishoudelijke hulp worden in Boxtel

Huishoudelijke ondersteuning bieden in Boxtel? Wij komen graag met je in contact.

Created by Wedentify.