Welkom bij Poetszorg in Boekel

Komt u uit de gemeente Boekel en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Poetszorg Boekel

Vanaf 2024 hebben de inwoners van de gemeente Boekel, met haar karakteristieke centrum en het charmante kerkdorp Venhorst, de kans om de diensten van Poetszorg te ervaren. Dit is met veel enthousiasme onthaald door de gehele gemeenschap.

Een frisse wind in Boekel
Wat maakt Poetszorg zo speciaal in Boekel en Venhorst? Het zit ‘m in onze toewijding aan milieuvriendelijke poetsmiddelen. Terwijl deze producten op meerdere plekken verkrijgbaar zijn, kiest Poetszorg als enige in Boekel bewust voor deze duurzame aanpak. Hiermee bieden we niet alleen een schitterend schoon huis, maar zetten we ons ook in voor een groenere gemeente.

Vertrouwen en nabijheid in elke straat
Of je nu woont in het hart van Boekel of het gezellige Venhorst, bij Poetszorg staat de persoonlijke band voorop. We zorgen ervoor dat elke klant een vaste Koffiepoets heeft. Zo weten onze inwoners altijd wie ze kunnen verwachten en bouwen we samen aan een hechte gemeenschap.

De huishoudelijke specialist van Boekel
Bij Poetszorg richten we ons op heldere, kwalitatieve en effectieve huishoudelijke hulp. Als dé poetsexpert van Boekel en Venhorst zorgen we ervoor dat elk huis straalt. Heb je een passie voor het creëren van een frisse woonomgeving en wil je deel uitmaken van een team dat de kernwaarden van Boekel en Venhorst deelt? Door de toenemende vraag in de gemeente zijn we continu op zoek naar gemotiveerde Koffiepoetsen die ons team willen versterken.

Particuliere hulp Boekel

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Wat medewerkers van ons vinden

Solliciteren bij Poetszorg Boekel

Benieuwd of wij vacatures hebben in Boekel? Bekijk dan zeker even onze vacature pagina.

Created by Wedentify.