Welkom bij Poetszorg in Gilze-Rijen

Komt u uit de gemeente Gilze-Rijen en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Gilze-Rijen

Poetszorg Gilze-Rijen

Sinds 2020 kunnen de inwoners van de gemeente Gilze-Rije poetszorg van Poetszorg krijgen. Alle inwoners van de dorpen Gilze, Rijen, Molenschot en Hulten zijn daar heel blij mee!

Uniek in Gilze-Rijen
Eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen inzetten, dat is de kracht van Poetszorg! De Koffiepoetsen nemen deze poetsmiddelen mee naar de klant. Goed gereedschap is immers het halve werk en hiermee is Poetszorg uniek in Nederland! Door de inzet van onze eigen poetsmiddelen realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat, waardoor er ook tijd besteed kan worden aan het sociale aspect.

Een klik is het belangrijkste
Een klik tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant. Op deze manier weet de klant wie er komt en ontstaat er een vertrouwensband. De medewerker moet graag bij de klant willen werken en de klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt. Werken met een smile!

Focus op huishoudelijke ondersteuning
Geen poespas, bureaucratie, maar graag zo simpel mogelijk! Dat vindt Poetszorg belangrijk. Je werkt in een fijn team bij een organisatie die goed op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is, doet wat ze beloofd en de lijntjes kort houdt. Steeds meer mensen willen poetszorg van Poetszorg. Ga jij deze mensen helpen? En word je onze nieuwe Koffiepoets in de gemeente Gilze-Rijen?

Particuliere hulp Gilze-Rijen

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Gilze-Rijen

Wat medewerkers van ons vinden

Enkele reviews van medewerkers. Wie kan er immers beter over ons vertellen dan zij.

Solliciteren bij Poetszorg in Gilze-Rijen

Benieuwd of wij vacatures hebben in Gilze-Rijen? Bekijk dan zeker even onze vacature pagina.

Created by Wedentify.