Welkom bij Poetszorg in Eindhoven

Komt u uit de gemeente Eindhoven en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Eindhoven

Poetszorg Eindhoven

Sinds 2017 kunnen de inwoners van de gemeente Eindhoven poetszorg van Poetszorg krijgen. Daar zijn alle inwoners van Eindhoven met de omliggende wijken Strijp, Gestel, Stratum, Tongelre en Woensel erg blij mee.

Uniek in de gemeente Eindhoven
De geheime kracht van Poetszorg zit in de eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen. Deze nemen de Koffiepoetsen van Poetszorg mee naar de klant. Hiermee is Poetszorg uniek in Nederland. Door onze eigen poetsmiddelen behalen wij het beste resultaat en zijn we er met aandacht voor de klant.

De juiste klik
Een goede band tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg enorm belangrijk. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant, op deze manier weet de klant wie er komt en ontstaat er een vertrouwensband. De klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat.

Focus op huishoudelijke ondersteuning
Zo simpel mogelijk, dat vinden wij belangrijk. Geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Wij zijn dé poetsspecialist in Eindhoven. Wil jij ook werken in een fijn team bij een organisatie die de lijntjes kort houdt, op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is én doet wat ze beloofd? Wil jij werken in dé lichtstad wat bruist van creativiteit, innovatie, technologie en hotspots? Schrijf je dan gauw in! Steeds meer mensen willen immers poetszorg van Poetszorg. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar Koffiepoetsen, een echt mensenmens.

Particuliere hulp Eindhoven

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Eindhoven

Medewerkers aan het woord

Onze medewerkers zijn het uithangbord van de organisatie. Wie kan er nu beter over ons vertellen dan zij.

Huishoudelijke hulp worden in Eindhoven

Huishoudelijke ondersteuning bieden in Eindhoven? Wij komen graag met je in contact.

Created by Wedentify.