Welkom bij Poetszorg in Oss

Komt u uit de gemeente Oss en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Poetszorg Oss

Vanaf 2024 hebben de inwoners van de gemeente Oss, waaronder Oss, Berghem, Geffen, Megen, Demen, Deursen-Dennenburg, Haren, Herpen, Teeffelen, Oijen, Litoijen, Huisseling, Keent, Macharen, Neerlangel, Neerloon, Koolwijk, Overangel, Ravenstein, Lith, Maren-Kessel en Het Wild, de mogelijkheid om te kiezen voor de diensten van Poetszorg, poetsen met een praatje.

Uniek in Oss en omstreken
Wat Poetszorg bijzonder maakt in de regio, is onze keuze voor milieuvriendelijke poetsmiddelen. Poetszorg is de enige aanbieder in de regio die hiermee werkt. Dit commitment aan duurzaamheid en kwaliteit zorgt voor een fris en schoon resultaat in elk huishouden.

Relatie en vertrouwen
De band tussen onze klanten en de Koffiepoetsen is voor Poetszorg van groot belang. Daarom zorgen we in elk dorp, van Oss tot Ravenstein en van Geffen tot Megen, voor een vaste Koffiepoets voor elke klant. Dit creëert een gevoel van vertrouwen en consistentie. Elke keer dat de Koffiepoets langskomt, is het als een vertrouwd bezoek.

Gespecialiseerd in huishoudelijke ondersteuning
Eenvoud en kwaliteit staan bij ons voorop. Poetszorg is dé specialist in huishoudelijke ondersteuning in de gehele regio Oss. Ben je enthousiast over het leveren van kwalitatieve huishoudelijke zorg en wil je deel uitmaken van ons team? Gezien de groeiende vraag in Oss en alle omliggende dorpen, zijn we continu op zoek naar gemotiveerde Koffiepoetsen die zich bij ons willen aansluiten.

Particuliere hulp Oss

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Wat medewerkers van ons vinden

Created by Wedentify.