Welkom bij Poetszorg in Waalre

Komt u uit de gemeente Waalre en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Waalre

Poetszorg Waalre

Ook in de groene woongemeente ‘Waalre’ is Poetszorg sinds 2019 actief. De inwoners van Waalre kunnen poetszorg krijgen van Poetszorg. Daar zijn alle inwoners van Waalre blij mee.

Uniek in gemeente Waalre
De kracht van Poetszorg zit in de inzet van de eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen die de Koffiepoetsen van Poetszorg meekrijgen. Poetszorg is hiermee uniek in Nederland. Goed gereedschap is namelijk het halve werk. Hiermee realiseren wij in een kortere tijd het juiste poetsresultaat, waardoor er meer aandacht kan worden besteed aan het sociale aspect.

Een klik is het belangrijkste
Een fijne klik tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant, zodat de klant weet wie er komt en er een vertrouwensband ontstaat. De klant moet blij zijn als de poetshulp komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat.

Focus op huishoudelijke ondersteuning
Poetszorg houdt het graag zo simpel mogelijk. Geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Poetszorg is de poetsspecialist in Waalre. Wil jij ook werken in een fijn team bij een organisatie die goed op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is, doet wat ze beloofd en de lijntjes kort houdt? Schrijf je dan snel in.

Particuliere hulp Waalre

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Waalre

Wat medewerkers van ons vinden

Enkele reviews van medewerkers. Wie kan er immers beter over ons vertellen dan zij.

Solliciteren bij Poetszorg Waalre

Benieuwd of wij vacatures hebben in Waalre? Bekijk dan zeker even onze vacature pagina.

Created by Wedentify.