Welkom bij Poetszorg in Bergeijk

Komt u uit de gemeente Bergeijk en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Bergeijk

Poetszorg Bergeijk

Sinds 2020 kunnen de inwoners van de gemeente Bergeijk poetszorg van Poetszorg krijgen. Daar zijn alle inwoners van Bergeijk maar ook de omliggende dorpen ‘t Loo, Luyksgestel, Riethoven, Weebosch en Westerhoven erg blij mee.

Uniek in Bergeijk
Onze eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen dat is de geheime kracht van Poetszorg. Deze poetsmiddelen nemen de Koffiepoetsen van Poetszorg mee naar de klant. Hiermee is Poetszorg uniek in Nederland. Door onze eigen poetsmiddelen behalen wij het beste resultaat en zijn we er met aandacht voor de klant.

Gouden match
Een goede band tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg enorm belangrijk. Daarom werkt Poetszorg met een vaste Koffiepoets bij de klant, op deze manier weet de klant wie er komt en ontstaat er een vertrouwensband. De klant moet blij zijn als de Koffiepoets komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat.

Werken bij Poetszorg Bergeijk
Zo simpel mogelijk, dat vinden wij belangrijk. Geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Wij zijn dé poetsspecialist in Bergeijk. Wil jij ook werken in een fijn team bij een organisatie die de lijntjes kort houdt, op elkaar is ingespeeld, bereikbaar is én doet wat ze beloofd? Wil jij werken in het Rietvelddorp? Schrijf je dan gauw in! Steeds meer mensen willen immers poetszorg van Poetszorg. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar Koffiepoetsen, een echt mensenmens.

Particuliere hulp Bergeijk

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Bergeijk

Wat medewerkers van ons vinden

Enkele reviews van medewerkers. Wie kan er immers beter over ons vertellen dan zij.

Solliciteren bij Poetszorg Bergeijk

Benieuwd of wij vacatures hebben in Bergeijk? Bekijk dan zeker even onze vacature pagina.

Created by Wedentify.