”Voor mij voelt dit niet als werk, dit is gewoon een hobby!”

”Voor mij voelt dit niet als werk, dit is gewoon een hobby!”

Sommigen moeten er niet aan denken, maar anderen vinden het heerlijk! Veel mensen vallen in een gat wanneer ze stoppen met werken, Maja is hier één van. Daarom besloot ze om voor 24 uur per week te gaan werken als huishoudelijke hulp bij Poetszorg.

”Voor mij voelt het niet als werk, dit is gewoon een hobby. En het is zo leuk als je dan zo’n goede klik hebt. Ik heb altijd een pratend beroep gehad, veel contact met klanten en collega’s, en als je dan gepensioneerd bent val je echt in een gat. Daarom ben ik dit werk gaan doen. Ik ben ruim een jaar geleden bij Poetszorg begonnen, en veel van mijn cliënten heb ik ook sindsdien. En ze kijken er altijd zo naar uit dat ik kom!”

Maja is ontzettend positief ingesteld en neemt haar cliënten hier ook in mee: ”Je moet niet kijken naar wat je niet kunt, je moet kijken naar wat je wel kunt! Ik stimuleer mijn cliënten ook altijd om veel te blijven doen om zowel lichamelijk als mentaal zo gezond mogelijk te blijven. Als ze mij zo bezig zien, krijgen ze zelf ook zin om iets te doen, en dat zie je dan ook. Ik hou ze wel in de gaten, maar ik laat ze hun gang gaan. En daar zijn ze blij mee!”

Created by Wedentify.