Welkom bij Poetszorg in Helmond

Komt u uit de gemeente Helmond en wilt u Wmo aanvragen dan kunt u contact met de gemeente opnemen via onderstaande gegevens:

Huishoudelijke hulp Helmond

Poetszorg Helmond

Sinds 2015 kunnen de inwoners van de gemeente Helmond poetszorg van Poetszorg krijgen. Hier heeft Poetszorg ook de eerste stappen gezet in het poetsen met een praatje! Daar zijn alle inwoners van Helmond en omliggende dorpen en wijken als Brouwhuis, Mierlo-Hout en Stiphout erg blij mee.

Uniek in Helmond
Zeg je Helmond, dan zeg je centrum van textiele nijverheid. Dat is de kracht van Helmond! Onze kracht is de inzet van onze eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen die de Koffiepoetsen van Poetszorg meenemen. Hiermee is Poetszorg uniek in Nederland, wij vinden goed gereedschap het halve werk! Daardoor realiseren wij in een kortere tijd een beter poetsresultaat, waardoor er meer aandacht kan worden besteed aan het sociale aspect.

Een klik is het belangrijkste
Een goede band tussen de klant en medewerker vindt Poetszorg essentieel. Dat is ook de reden dat Poetszorg werkt met een vaste Koffiepoets bij de klant, zodat de klant weet wie er komt en er een vertrouwensband ontstaat. De klant moet blij zijn als de poetshulp komt en de medewerker moet graag bij de klant willen werken. Werken met een smile noemen wij dat!

Focus op huishoudelijke ondersteuning
Zo simpel mogelijk, geen poespas en bureaucratie. Alleen poetsen. Poetszorg is de poetsspecialist in Helmond en omstreken. Kom jij ons team versterken? Ons team is goed op elkaar ingespeeld, bereikbaar, doet wat ze beloofd en houdt de lijntjes graag zo kort mogelijk! Steeds meer mensen willen poetszorg van Poetszorg. Wij zijn altijd op zoek naar Koffiepoetsen met het hart op de juiste plaats.

Particuliere hulp Helmond

Heeft u geen recht op hulp via de Wmo en wilt u toch poetszorg van Poetszorg? Dat kan op particuliere basis. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijke hulp Helmond

Wat medewerkers van ons vinden

Enkele reviews van medewerkers. Wie kan er immers beter over ons vertellen dan zij.

Solliciteren bij Poetszorg in Helmond

Benieuwd of wij vacatures hebben in Helmond? Bekijk dan zeker even onze vacature pagina.

Created by Wedentify.