Vacature Flexteam

Nieuwe oplossing van Poetszorg, poetsen met een praatje om de wachttijden problematiek te tackelen:
Het Poetszorg Flexteam.

Een duo dat voor 24 uur per week aan de slag gaat om overal in ons werkgebied (provincie Brabant) in te vallen. Geen vaste poetsadressen, alleen maar inval, de redder in nood.

Wie zijn wij?

Poetszorg is een familiebedrijf gespecialiseerd in huishoudelijke ondersteuning. We houden het graag zo simpel mogelijk. We werken met een fijn team waarin iedereen goed op elkaar is ingespeeld. Zo houden we de lijntjes kort. Onze kracht zit in onze eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen. Hierin zijn wij uniek in Nederland. We behalen hiermee het beste resultaat en hebben we ook aandacht voor de klant. Dat is wat ons speciaal maakt. Onze huishoudelijke hulpen noemen wij koffiepoetsen en zij zijn echte mensen-mensen. We staan voor werken met een smile en bouwen aan duurzame relaties met medewerkers, klanten en opdrachtgevers.

Wat ga je doen en wie ben jij?

Jij gaat zorgen dat de klanten van Poetszorg niet al te lang hoeven wachten op hulp. Wij houden niet van wachtlijsten en jij gaat helpen om ondersteuning te bieden bij klanten die niet langer kunnen wachten. Totdat er een vaste hulp gevonden is. Dit doe je samen met een andere collega. Je vaste maatje.

Tip:
Solliciteer samen,
hebben wij meteen ons gouden duo.

Wat bieden wij?

Direct solliciteren

Herken jij jezelf in de vacature? Stuur dan je CV en korte motivatie naar sollicitatie@poetszorg.nl