Thuishulp Helmond

Thuishulp Helmond

Poetshulp Helmond
Poetszorg, poetsen met een praatje biedt de beste thuishulp in de gemeente Helmond. Bij ons werken genoeg leuke poetshulpen die graag bij u als vaste poetshulp aan de aan de slag gaan.

Natuur- en milieuvriendelijk
Poetszorg kent geen wachttijden, neemt als enige aanbieder in Helmond eigen, natuurvriendelijke poets- en hulpmiddelen mee en zo zorgt ervoor dat uw huis weer schoon en opgeruimd is. Ook tijdens vakanties. De beste thuishulp in Helmond vindt u dan ook bij Poetszorg, poetsen met een praatje.

Dichtbij, persoonlijk en op maat
Bij Poetszorg komen de poetshulpen altijd uit (de omgeving van) Helmond. Zij weten wat er in Helmond speelt en komen u helpen wanneer dat u het beste uitkomt. U bepaalt dus hoe en wanneer er bij u gepoetst wordt. Maatwerk en persoonlijke aandacht staat bij ons centraal.

Met of zonder indicatie
Als u een indicatie van de gemeente heeft worden de kosten van de zorg voor een groot deel vergoed vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Een klein deel betaalt u zelf via een eigen bijdrage. Ook kunt u bij Poetszorg rechtstreeks hulp inhuren. Dit kan via particuliere zorg of met een persoonsgebonden budget.

Overstappen?
Heeft u al zorg en wilt u overstappen naar Poetszorg, dan is dat altijd mogelijk. U bent vrij om te kiezen welke thuiszorgorganisatie u wenst. Een telefoontje naar het Wmo-loket is voldoende. Ook poetshulpen die met hun cliënten willen overstappen naar Poetszorg zijn natuurlijk van harte welkom.

Nu hulp aanvragen
De hulp vraagt u aan bij uw gemeente: die geeft de indicatie af. Daarna komen wij bij u op huisbezoek om de zorg in te regelen. Voor mee informatie bel ons of laat een bericht achter via het contactformulier.

Wij heten u van harte welkom.