Waarom Poetszorg?

De klant centraal
Poetszorg werkt niet voor cliënten maar voor klanten. Dat zegt eigenlijk al genoeg. De klant bepaalt het aantal uren dat er wordt gewerkt, wanneer er wordt gewerkt en welke werkzaamheden er worden verricht. Bij Poetszorg heb je één contactpersoon. En natuurlijk altijd dezelfde koffiepoets.

Flexibel
Bij Poetszorg kun je gemaakte afspraken gewoon wijzigen. Of het nu gaat om meer of minder uren, andere dagen, andere tijden, andere werkzaamheden, een andere poetshulp of het stopzetten van de werkzaamheden. Alles kan. Geen probleem. De klant bepaalt.

Mensen-mensen
De koffiepoetsen van Poetszorg zijn mensen-mensen. Zij verstaan hun vak en zijn bij Poetszorg komen werken omdat zij ook het sociale aspect belangrijk vinden. De koffiepoetsen zijn geselecteerd op vriendelijkheid, vaardigheid, flexibiliteit en goed gedrag.

Milieuvriendelijk
Poetszorg poetst met eigen milieuvriendelijke poetsmiddelen. Het gebruik ervan is in de prijs inbegrepen. Omdat goed gereedschap het halve werk is, houden wij tijd over voor een praatje.

Actief meedoen
Bij Poetszorg zijn de Koffiepoetsen getraind om de klant actief bij het poetsen te betrekken. Tenminste, als de klant dat wil. Het gaat daarbij vooral om het meedoen. Niets hoeft.

Geen poespas
Poetszorg levert ‘poetsen met een praatje’. Administratieve rompslomp wordt zoveel mogelijk vermeden.

Scherp tarief
Poetszorg hanteert een scherp tarief, inclusief het gebruik van poetsmiddelen. Opslagen of verborgen toeslagen kent Poetszorg niet. 
Extra uren bijkopen is altijd mogelijk. 

Persoonlijk
Poetszorg biedt persoonlijke dienstverlening op maat. Aandacht die je verwacht. Dat maakt het verschil.

klik hier rood

poetszorg de poetsspecialist
de beste poetshulpen te vinden bij Poetszorg