Financiële administratie | 24 uur in de week

Wie is Poetszorg?
Poetszorg, poetsen met een praatje is actief sinds oktober 2015 en gespecialiseerd in huishoudelijk ondersteuning. Poetszorg is de enige thuiszorgorganisatie in Nederland die met eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt. Dit doet Poetszorg in de overtuiging in een kortere tijd een beter poetsresultaat te kunnen realiseren, waardoor er meer aandacht kan worden besteed aan het sociale aspect. Met deze resultaat- en persoonsgerichtheid streeft Poetszorg ernaar voor klanten, medewerkers en opdrachtgevers een ‘love brand’ te zijn dat kwaliteit uitstraalt.

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor het opzetten van een financiële afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren aanwinst in ons team die de financiële administratie van Poetszorg naar een hoger niveau kan tillen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele facturatieproces binnen Poetszorg.

Werkzaamheden:

  • Declareren via iWMO
  • Debiteurenbeheer
  • Controles uitvoeren
  • Financiële rapportages

Functie-eisen:

  • Ervaring met declareren en handig met systemen
  • Ervaring met Exact
  • Affiniteit met ICT

Wie ben jij?
Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de zorgsector. Als achtergrond heb je ten minste een MBO 4-opleiding afgerond. Je bent bekend met het denken en werken vanuit processen, in staat een proces in zijn geheel te overzien én op papier te zetten. Eigenschappen die bij jou passen zijn communicatief sterk, digitaal vaardig en stressbestendig. Je bent nauwkeurig, hebt kennis van cijfers en vindt het leuk om zaken tot in detail uit te zoeken. Je beschikt over lef en daadkracht om zelf met verbetervoorstellen te komen die afwijken van de gebaande paden. Je werkt zelfstandig en kunt in overleg met je collega’s zelf je werkzaamheden prioriteren. Je gaat voor het beste resultaat, je bent secuur, initiatiefrijk, gezellig en flexibel.

Wat biedt Poetszorg?
We bieden jou een afwisselende baan bij een bijzondere organisatie. Je werkplek is in Deurne, en je werkdagen worden in onderling overleg met jou en je collega’s afgestemd. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 40. Andere arbeidsvoorwaarden zijn pensioenopbouw via het PFZW, een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Solliciteren?
Stuur je CV en motivatie naar Dennis@poetszorg.nl. Heb je vragen, neem dan contact op met Dennis van Bussel via telefoonnummer 085- 0761100

Dennis van Bussel