Waarom Poetszorg?

Poetszorg is voor huishoudelijke ondersteuning (huishoudelijke hulp) contractpartner van gemeenten (en samenwerkingsverbanden van gemeenten). Op dit moment is Poetszorg actief in meer dan 45 gemeenten. Een overzicht van deze gemeenten is onderin op onze website te zien.

Poetszorg is voor deze gemeenten uitvoerder van de Wmo-taak 'huishoudelijke ondersteuning'. Wij zijn daarin gespecialiseerd. Van andere Wmo-taken, zoals persoonlijke verzorging e.d. hebben wij geen verstand. Dat doen wij dan ook niet. Wij zijn puur een poetsspecialist. Wij houden van poetsproblemen en wij gebruiken als enige zorgaanbieder, eigen, milieuvriendelijke poetsmiddelen. Deze zijn in de prijs inbegrepen/gratis. Verder heb je bij ons natuurlijk een vaste huishoudelijke hulp, vervanging tijdens vakanties(indien haalbaar), persoonlijk contact en korte lijnen. Iedereen is welkom.

Wil je kennismaken met Poetszorg? Bel ons dan. Een berichtje sturen kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom bij Poetszorg. Of je nu een indicatie hebt of niet. 

Wil je overstappen van een andere aanbieder naar Poetszorg? Ook dat is heel gemakkelijk. Je belt dan naar je gemeente met de boodschap dat je wilt overstappen naar Poetszorg.
De gemeente beëindigt dan de opdrachtverstrekking bij je huidige aanbieder en meld je aan bij Poetszorg.
Wij zorgen er dan voor dat de zorg naadloos aansluit.
Qua kosten verandert er niets.
Maar je huis wordt 'natuurlijk schoon(er)'. 

Tip: Stap samen met je huishoudelijke hulp over naar Poetszorg!
Als je daar tenminste tevreden over bent. Lees meer...

poetszorg poetst op elk poetsadres