Zichtbaarheid, beeldvorming, activatie | 24 uur | Per direct

Wie zijn wij?
Poetszorg, poetsen met een praatje is een familiebedrijf gespecialiseerd in huishoudelijke ondersteuning en de enige thuiszorgorganisatie in Nederland die onder het mom van ‘goed gereedschap is het halve werk’, met eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt. Zo wordt een beter  poetsresultaat gerealiseerd en kan er meer aandacht worden besteed aan het sociale aspect.

Meer weten?
Daarvoor bezoek je onze website www.poetszorg.nl of kijk je op www.facebook.nl/poetszorg
Je ziet dan direct waarvoor we je nodig hebben. Als jij het verschil kunt maken? Solliciteer dan.

Huidige situatie, wensbeeld en inhoud van de functie
De kwaliteiten van Poetszorg zijn onvoldoende zichtbaar. De juiste balans tussen bescheidenheid en zelfverzekerdheid is nog niet gevonden. Poetszorg wil een krachtige indruk achterlaten, niet drammerig zijn of arrogant overkomen. Daarvoor moet op internet, sociale media en andere communicatie- en distributieplatvormen ons profiel beter worden geëtaleerd, de zichtbaarheid worden vergroot en de interactie worden verbeterd.

Wie ben jij?
Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie en je bent pas tevreden als de resultaten er naar zijn. Je bent digitaal én communicatief sterk in woord en geschrift. Creativiteit, grafische vormgeving, online analyse, storytelling, copywriting en campagne voeren is wat jou drijft. Je hebt lef en daadkracht en je wilt graag afwijken van de gebaande paden. Je werkt zelfstandig binnen een team. Je bent secuur, initiatiefrijk, betrouwbaar, productief en flexibel. Je gaat voor het beste resultaat.

Wat biedt Poetszorg?
We bieden je een afwisselende, steeds veranderlijke uitdaging, bij een bijzondere organisatie. Je  werkplek is in Deurne en je werktijden worden in onderling overleg afgestemd. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VTT. De functie is ingedeeld in schaal FWG 40. Andere arbeidsvoorwaarden zijn de pensioenopbouw via het PFZW, een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Solliciteren
Herken jij jezelf in de vacature? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@poetszorg.nl