Wat moet je als poetshulp dan weten?

De klant centraal
Bij Poetszorg staat de klant centraal. De klant bepaalt het aantal uren dat er wordt gewerkt, wanneer er wordt gewerkt en welke werkzaamheden er worden verricht. Bij Poetszorg heeft de klant één contactpersoon. En natuurlijk altijd dezelfde poetshulp/koffiepoets.

Flexibel
Bij Poetszorg kan de klant gemaakte afspraken gewoon wijzigen. Of het nu gaat om meer of minder uren, andere dagen, andere tijden, andere werkzaamheden, een andere poetshulp of het stopzetten van de werkzaamheden. Alles kan. Geen probleem. De klant bepaalt.

Mensen-mensen
Een koffiepoets van Poetszorg verstaat haar vak en is flexibel. Je wilt graag bij Poetszorg werken omdat ook jij het sociale aspect belangrijk vindt. Poetszorg zoekt mensen-mensen. Wij selecteren op vriendelijkheid, vaardigheid, flexibiliteit en goed gedrag. Voel je je aangesproken ? Meld je dan aan. Let wel: voor indiensttreding moet een bewijs van goed gedrag (VOG) worden overlegd. 

Actief meedoen
Bij Poetszorg proberen we de klant actief bij het poetsen te betrekken. Tenminste, als de klant dat kan en wil.

Milieuvriendelijk
Goed gereedschap is het halve werk. Bij Poetszorg poets je met milieuvriendelijke poetsmiddelen. Deze stelt Poetszorg ter beschikking. Je bent dus uitgerust met het beste gereedschap dat voorhanden is. Gereedschap dat zich ook leent om de klant bij het poetsen te betrekken.

Geen poespas
Poetszorg levert ‘poetsen met een praatje’. Administratieve rompslomp proberen wij zoveel mogelijk te vermijden.

Goede verdienste
Poetszorg betaalt conform CAO VVT. Bovendien bieden wij interessante voordelen. Tal van redenen dus om je aan te sluiten bij Poetszorg.

Persoonlijk
Poetszorg biedt persoonlijke dienstverlening op maat. Aandacht die jij en de klant verwacht. Dat maakt het verschil. 

Meer weten over werken als poetshulp?

Een poetshulp bij poetszorg heet ook wel een koffiepoets
Gezocht poetshulpen
Poetszorg poetst met zorg