Wat moet je als huishoudelijke hulp dan weten?

De klant centraal
Poetszorg werkt niet voor cliënten maar voor klanten. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Bij Poetszorg heb je je eigen klanten en een vaste coördinator: je steun en toeverlaat.

Flexibel
Bij Poetszorg moet je flexibel zijn, je kunt maximaal 24 uur werken en je moet "schuifruimte" hebben. Als je een keer niet kunt dan stem je samen met de klant een ander moment af. Natuurlijk is dat wederzijds  

Mensen-mensen
Een koffiepoets van Poetszorg verstaat haar/zijn werk en is flexibel. Je wilt graag bij Poetszorg werken omdat ook jij het sociale aspect belangrijk vindt. Poetszorg zoekt mensen-mensen. Wij selecteren op vriendelijkheid, vaardigheid, flexibiliteit en goed gedrag. Voel je je aangesproken ? Meld je dan aan. Let wel: voor indiensttreding moet een bewijs van goed gedrag (VOG) worden overlegd. 

Actief meedoen
Bij Poetszorg proberen we de klant actief bij het poetsen te betrekken. Tenminste, als de klant dat kan en wil.

Milieuvriendelijk
Goed gereedschap is het halve werk. Bij Poetszorg poets je met milieuvriendelijke poetsmiddelen. Deze stelt Poetszorg ter beschikking. Je bent dus uitgerust met het beste gereedschap dat voorhanden is. Gereedschap dat zich ook leent om de klant bij het poetsen te betrekken.

Geen poespas
Poetszorg levert ‘poetsen met een praatje’. Administratieve rompslomp proberen wij zoveel mogelijk te vermijden.

Goede verdiensten
Poetszorg betaalt conform CAO VVT. Bovendien bieden wij interessante voordelen. Tal van redenen dus om je aan te melden bij Poetszorg.

Persoonlijk
Poetszorg biedt persoonlijke dienstverlening op maat. Aandacht die jij en de klant verwacht. Dat maakt het verschil. 

Een poetshulp bij poetszorg heet ook wel een koffiepoets
Gezocht poetshulpen
Poetszorg poetst met zorg