Flexibel en dankbaar werk? Kom werken bij Poetszorg, poetsen met een praatje

Wil jij écht dankbaar werk doen en mensen helpen? Kom werken bij Poetszorg, poetsen met een praatje. Ben jij flexibel, heb je affiniteit met ouderen en vind jij het fijn om onze klanten te ondersteunen met de huishoudelijke taken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je hebt vaste klanten waar je wekelijks zorgt voor een schoon en leefbaar huis. Het is dankbaar, fijn en leuk werk. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris op basis van de CAO VVT.

Natuurlijk Schoon

Poetszorg is de enige thuiszorgorganisatie in Nederland die met eigen natuur- en milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt. Met deze poetsmiddelen krijg je sneller een schoon resultaat en blijft het ook langer schoon.  Daarnaast houd je ruimte voor het sociale aspect.

Werktijden

Heb je voorkeuren voor wanneer je wel en niet wilt werken? Geen probleem! Deze baan is lekker flexibel. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om alleen in de ochtend of de middag te werken. Jouw beschikbaarheid wordt besproken tijdens het sollicitatiegesprek.

Meer informatie / Kennismaken?

Vul het contactformulier in of bel naar Poetszorg, poetsen met een praatje 085-0761100.

Dankbaar werk