Vacature Poetszorg, poetsen met een praatje

Mensen-mensen
Poetszorg, poetsen met een praatje, zoekt gemotiveerde mensen-mensen. Vriendelijke, vrolijke, verantwoordelijke collega’s die graag andere mensen willen helpen en die minimaal 6 en tot maximaal 24 uur in de week als huishoudelijke hulp inzetbaar zijn.

Je werkt bij klanten thuis die in de buurt wonen. Zij hebben ondersteuning nodig en willen graag een vaste, betrouwbare, zelfstandige, representatieve en sociaalvaardige hulp die hen stimuleert, goed Nederlands spreekt, flexibel is én sterk in haar/zijn schoenen staat.

Dankbaar werk
Werken als Koffiepoets bij Poetszorg is dankbaar werk. Je komt wekelijks bij vaste klanten over de vloer voor wie je erg belangrijk wordt. Je houdt het huis schoon en leefbaar en je bent het zonnetje in huis. Je werkt met de beste natuur- en milieuvriendelijke poets- en hulpmiddelen die je van Poetszorg in bruikleen krijgt. Goed gereedschap is immers het halve werk.

Goede begeleiding
Bij Poetszorg sta je er niet alleen voor. In elke gemeente waar wij werken hebben we een vaste coördinator die bij de klant thuis is geweest en weet wat er speelt. Je coördinator leid je op, begeleidt en coacht je. Ze is je steun en toeverlaat en zorgt ervoor dat je veilig en professioneel kunt werken. Verder staat natuurlijk het hele kantoor jou ten dienste. Want het draait om jou, hoe je met de klant omgaat en hoe jullie (samen) het huis schoon en leefbaar krijgen.

Vertrouwen
We willen dat je de klanten de kwaliteit en veiligheid biedt die je zelf ook graag zou willen. Verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen zijn dus een must. Zo moet je een verklaring omtrent gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Stimuleren
De werkzaamheden bestaan onder andere uit stofzuigen, schoonmaken van sanitair, keuken en allerlei andere taken die vermeld staan in het ondersteuningsplan. Dat plan heeft je coördinator samen met de klant opgesteld. Bij de eerste kennismaking bespreek je dit plan samen met de klant. Je probeert te achterhalen wat hij/zij nog zelf kan, waardoor je de klant stimuleert om zelf lichte taken op zich te nemen. Zodoende proberen wij een bijdrage te leveren in het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen van onze klanten.

Wat bieden wij?

  • Een sociale baan: veel contact met verschillende klanten
  • Flexibiliteit: je geeft zelf je beschikbaarheid door
  • Een passend salaris o.b.v. de CAO VVT
  • Vakantiegeld, vakantiedagen en eindejaarstoeslag
  • Een fietsvergoeding per gewerkte dag
  • Aansluiting bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Werktijden liggen tussen 8.30 uur en 17.00 uur, geen weekend en avonddiensten.

Sollicitatieproces
Lijkt dit je wat? Dan kun jij onze nieuwe collega worden. Klik hier voor je motivatie. Mocht je nog vragen hebben bel of mail dan naar hr@poetszorg.nl of bel naar 085-076 1100

Dankbaar werk